Óráink

Cross

A Cross edzéseinkk célja egyfajta funkcionális erő kialakítása, ami a való életben is kamatoztatható. Ezzel a mozgásformával ugyanis nem csak a fizikai kondíció válik tökéletessé, de mentálisan is megedződünk. A Cross olyan koncentrációt, kitartást ad gyakorlójának, amilyet kevés sport képes nyújtani. Ennek a mozgásformának az alapja, hogy az emberi test az edzés során állandóan változó ingereknek legyen kitéve. Különböző sportágakból merítve használunk súlyemelő, erőemelő, tornász és aerob feladatokat.

Cross Start

Minden kezdet nehéz, de ha elhatároztad magad a változás mellett akkor a programunkat Neked találtuk ki! A 8 hetes Cross Start program segít lendületbe kerülni hogy elérhesd a céljaid! Jelentkezz most, hogy bebiztosítsd helyed a januárban startoló csoportjainkban!A 8 hét alatt amire megtanítunk: Guggolás, emelés, nyomás technikái, saját testsúlyos gyakorlatok kivitelezése, Kettlebell használata. Folyamatosan dokumentáljuk a fejlődésed, figyelembe vesszük egyéni adottságaidat és céljaidat. Következő Cross Start csoport indulásának dátuma itt elérhető: Órarend.

Kölyök Cross

Elsősorban 6-12 éves korosztályt várjuk sok szeretettel a Kölyök CROSS edzéseinkre Az órák felépítése és fő célja az, hogy megszerettesse a gyerekekkel a mozgást. Az edzések játékosak, és minden foglalkozáson más-más képességfejlesztés kerül előtérbe. Torna, atétika, labdajátékok köréből válogatunk, de egyensúlyérzéket, koordinációt, VERSENYSZELLEMET...is fejlesztünk! MINDEN KISGYERMEKET VÁRUNK SZERETETTEL, MERT SPORTOLNI ÖRÖM ÉS NEM LEHET ELÉG KORÁN ELKEZDENI!!! Cross kids óráinkkal párhuzamosan egy időpontban normál cross edzéseink is indulnak így lehetőséget biztosítunk a szülőknek is az edzésre!

Súlyemelés

Klasszikus Olimpia Súlyemelés! Egészen az alapoktól a versenyszintig, súlyemelő szakedzővel!

WOD

A "WOD" edzésforma új szintet képez a funkcionális edzések világában, hiszen előtérbe helyezi a zsírégetést és az erősítést. Érdekel? Nos, nyilvánvalóan. De miről is van szó? A WOD egy csoportos edzés. A koncepciónk a funkcionális edzések trendjét és a Crossfit kultúráját ötvözi. Ösztönzi a versenyszellemet és bajtársiasságot közted és azok között, akik melletted izzadnak és káromkodnak. Ami a teremben rád vár: saját testsúlyos gyakorlatok, súlyzók, kettlebellek és egyéb finomságokkal fűszerezett, magas intezitáson és pulzustartományban végzett edzések! Sosem lesz két egyforma edzésed, kivéve ha az edzőink által meghatározott feladatsor tér vissza azért, hogy nyomon tudd követni a fejlődésedet! Ez túl keménynek hangzik neked? Igen, a WOD nagyon intenzív program lesz! Azonban az edzéseinket úgy tervezzük, hogy olyan elemeket tartalmazzanak, amelyekben arra ösztönzünk, hogy a saját tempódban, saját erőszintednek megfelelően képes legyél teljesíteni a feladatokat - különösen akkor, ha új vagy nálunk!

Az edzéseink menete:

Bemelegítés 5-10p

Erősítés 15p

WOD pörgés-izzadás 25-30p

Nyújtás 5-10p

Open Gym - Szabad terem használat!

Open Gym - Szabad terem használat!

Minden hétköznap 6-17 óráig!

Havibérlet 9900ft

Napijegy 1490ft

All you can move kártyát is elfogadunk "L"-es csomagtól!


Mit kapsz ennyiért?

Minden eszközt és teret ami szükséges lehet Crossfit, Erőemelő vagy a Súlyemelő edzésedhez!

  • Profi súlyemelő kiállások!
  • Olimpiai rudak és tárcsák, Hex súlyzók!
  • Erőkeretek!
  • Szán, traktor gumi, mászókötél, Trx...stb
  • Concenpt 2 evezőpadok!
  • Futópadok!
  • Trap Bar!
  • Mobilizációs eszközök!
  • Smr hengerek, Gumiszalagok, Denevér pad!

Eszközök hiánytól és zsúfoltságtól garantáltan nem kell tartanod!💪😎

Bejelentkezés az első órára